Izjava o varstvu osebnih podatkov

Izjava o varstvu osebnih podatkov za spletno stran EMUNI univerze

Splošne določbe

Evro-sredozemska univerza (v nadaljnjem besedilu: EMUNI univerza ali EMUNI) se zaveda, da so osebni podatki uporabnikov zelo pomembni. Izjava o varstvu osebnih podatkov vsebuje informacije o zbiranju vseh osebnih podatkov na spletni strani EMUNI univerze, ki vključuje vse spletne strani in podstrani EMUNI Univerze (http://www.emuni.si - EMUNI), ki jih upravlja EMUNI univerze ter informacije o obdelavi in ​​zaščiti osebnih podatkov, zbranih na spletni strani EMUNI. EMUNI si kot skrbnik spletne strani EMUNI pridržuje pravico, da redno dopolnjuje in posodablja splošne pogoje in izjavo o varstvu osebnih podatkov v skladu s kakršnimi koli spremembami in/ali posodobitvami zakonodaje, ne da bi to objavil ali o tem obvestil uporabnike. Pred uporabo EMUNI spletne strani preverite datum zadnje spremembe Izjave o varstvu osebnih podatkov in če se ne strinjate z načinom uporabe vaših osebnih podatkov, morate zapustiti spletno stran EMUNI.

Naročanje e-novic

Ko se naročite na e-novice na spletni strani EMUNI univerze, se vaše ime in priimek ter / ali e-poštni naslov, ki ste ga vnesli v spletni obrazec, zbirajo poleg vaše IP številke.

Dogodki, konference in druge dejavnosti (vpisi in prijave) – zbiranje podatkov

Ko se prijavljate na konference, dogodke in aktivnosti, ki jih organizira EMUNI univerza in/ali iščete več informacij o določeni temi na EMUNI spletni strani, se skupaj z vašo IP številko zbirajo tudi vaši osebni podatki, podatki za stik z vami in drugi podatki, ki ste jih prostovoljno vnesli v spletni obrazec. V skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (v nadaljevanju: ZVOP-1) lahko upravitelj osebnih podatkov obdeluje vaše osebne podatke na podlagi vašega predhodnega osebnega soglasja. Osebno soglasje je dejanje uporabnika, na način da vnesete osebne podatke v spletni obrazec in ga pošljete prek spletne strani EMUNI univerzi, uporabnik s tem pa potrdi, da se strinja s Splošnimi pogoji in s to izjavo o varstvu osebnih podatkov. Skrbnik ne prevzema nikakršne odgovornosti za pristnost, točnost in posodobitev osebnih podatkov ter kontaktne podatke, ki jih predloži uporabnik. Uporabnik EMUNI spletne strani je dolžan zagotoviti točnost in posodobitev vseh podatkov, predloženih na EMUNI spletne strani, in obvestiti skrbnika o najnovejših spremembah. EMUNI univerza zbira podatke, ki jih je uporabnik vnesel v spletni obrazec na EMUNI spletni strani z namenom: obveščanja, sporočanja, izmenjave informacij, vabil na EMUNI dogodke. Podatki o vaši prijavi se shranjujejo in obdelujejo, dokler se ne odjavite od storitve obveščanja po e-pošti ali preko spletnega mesta EMUNI ali po elektronski pošti na data.controller@emuni.si in/ali dokler ne pošljete pisnega zahtevka za preklic vašega soglasja obdelava osebnih podatkov.

 

Pravica do informacij

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z varstvom osebnih podatkov, zbranih na spletni strani EMUNI, ki vas zanimajo (npr. zbiranje, obdelava, zaščita, druge informacije), pišite na e-poštni naslov: data.controller@emuni.si. Na vaša vprašanja bo odgovorila oseba, odgovorna za obdelavo osebnih podatkov, zbranih na spletni strani EMUNI.

Preklic soglasja za obdelavo vaših osebnih podatkov

Kot uporabnik EMUNI spletne strani se lahko kadar koli odjavite  z nje ali pošljete e-pošto neposredno na data.controller@emuni.si – kjer lahko pisno zaprosite, da EMUNI univerza trajno ali začasno, delno ali v celoti, prenehajte obdelovati vaše osebne podatke. EMUNI univerza bo ustavila obdelavo in/ali izbris osebnih podatkov uporabnika najkasneje v 30 dneh po prejemu pisnega zahtevka.

Pošiljanje osebnih podatkov tretjim osebam

Univerza EMUNI ne bo posredovala osebnih podatkov uporabnikov, zbranih na spletni strani EMUNI, tretjim osebam brez izrecne odobritve uporabnika, razen v primerih, ki jih določa zakon.

Piškotki in dnevniške datoteke spletnega strežnika

Univerza EMUNI spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo varovala uporabniške podatke v skladu z veljavno zakonodajo (Zakon o elektronskih komunikacijah, ZEKom-1, Uradni list RS, št. 109/2012 in nadalj. spremembe). Kot večina drugih spletnih strani, EMUNI spletna stran uporablja piškotke, ki olajšajo delovanje določenih storitev in izboljšujejo uporabniško izkušnjo. Kot uporabnik EMUNI spletne strani lahko kadar koli sprejmete ali zavrnete piškotke. Če ne želite prejemati piškotkov, nastavite brskalnik, tako da vam izbriše vse piškotke s trdega diska računalnika, jih blokira ali vas obvesti, preden se piškotek shrani na trdi disk. Več o piškotkih in informacijah o vseh piškotih, ki se uporabljajo na spletni strani EMUNI, najdete v razdelku O piškotkih.

Obisk spletnega mesta EMUNI

Po obisku EMUNI spletne strani se bodo datoteke dnevnika spletnega strežnika samodejno shranjevale, vključno s tehničnimi informacijami (npr. Številko IP vaše naprave, s katero dostopate do EMUNI spletne strani, datumom in časom dostopa, operacijskim sistemom in različico vašega brskalnika in drugimi tehničnimi informacijami). EMUNI univerza takšnih zbranih podatkov ne bo obravnavala ločeno in jih ne bo povezala z drugimi podatki. Datoteke dnevnika bodo shranjene eno leto in nato izbrisane.

Varstvo osebnih podatkov

EMUNI Univerza se zaveda, da je zaščita osebnih podatkov uporabnikov EMUNI spletne strani zelo pomembna. V ta namen se EMUNI univerza zavezuje, da skrbno shranjuje in zaščiti podatke uporabnikov pred izgubo, spreminjanjem, krajo ali dostopom s strani nepooblaščenih tretjih oseb. EMUNI univerza bo podatke uporabljala izključno za namene, ki jih je uporabnik EMUNI spletne strani poslal. EMUNI bo varovala osebne podatke uporabnikov, zbranih na spletni strani EMUNI, v skladu z veljavnimi predpisi o varstvu osebnih podatkov (Zakon o varstvu osebnih podatkov, ZVOP-1, Uradni list RS, št. 86/2004 in poznejši popravki) in to izjavo o varstvu osebnih podatkov.

Končne določbe

Če katera koli določba te izjave o varstvu osebnih podatkov ali bo postala nezakonita, neveljavna ali ne bo začela veljati, to ne bi smelo vplivati ​​na druge določbe. Kot uporabnika spletne strani EMUNI vas prosimo, da nas takoj obvestite o vseh nepravilnostih in/ali kršitvah te izjave o varstvu osebnih podatkov in/ali veljavne zakonodaje, neposredno na EMUNI spletni strani ali na naslednjem naslovu: Euro-Mediterranean University , Kidričevo nabrežje 2, 6330 Piran ali preko e-pošte: data.controller@emuni.si.